Kopfbereich

navigare suplimentară

Logo

Sunteţi aici:

AOP Orphan în portrete


Succes prin experienţă şi performanţă

Noi, cei de la AOP Orphan suntem pionierii europeni în domeniul bolilor orfane. Noi cercetăm, dezvoltăm, producem şi distribuim în întreaga lume soluţii inovatoare pentru bolile rare.

Dr. Rudolf Widmann a înfiinţat AOP Orphan la Viena în anul 1996 pentru a furniza tratamente individualizate pacienţilor care sufereau de boli rare. AOP Orphan se concentrează asupra domeniilor, precum hematologie şi oncologie, cardiologie şi pneumologie, neurologie, psihiatrie şi boli metabolice.

Datorită celor cincisprezece ani de experienţă în asigurarea tratamentului individualizat, AOP Orphan a dobândit o experienţă importantă şi a dezvoltat o prezenţă puternică pe piaţă în domeniul bolilor orfane. Faptul că AOP Orphan este o companie privată îi asigură un angajament de lungă durată pe piaţă şi servicii şi produse de calitate. AOP Orphan este, de asemenea, unicul furnizor de terapii cheie pentru anumite indicaţii speciale.

Experţii AOP Orphan lucrează îndeaproape cu profesionişti de vârf din domeniul sanitar, la nivel internaţional. Acest lucru le-a asigurat capacitatea de a reacţiona rapid la nevoie şi a înaintat proiecte de cercetare şi de dezvoltare in domeniu. În implementarea acestor proiecte, AOP Orphan are o reţea de parteneri cu înalte calificări în întreaga lume ce le pot da amploare. Aceste parteneriate strategice ii confera unei companii medii cum este AOP Orphan abilitatea de a concura cu cele mai mari companii farmaceutice.

Astăzi, AOP Orphan este o companie activă la nivel internaţional cu o rată de export de aproximativ 70% şi a devenit o companie de vârf în ramura sa de bază.

Viziune şi strategie

Mulţi ani, marile companii farmaceutice nu au dat atenţie bolilor orfane şi mulţimii de pacienţii care au avut nesansa de a fi afectaţi de aceste boli. Noi, cei din AOP Orphan, am recunoscut nevoia imperioasă a acestor pacienţi şi am văzut ocazia antreprenorială de a funcţiona cu succes în acest segment restrâns al pieţei.

continuă spre Viziune şi strategie

Fapte şi cifre

Fiind unul dintre furnizorii cei mai importanţi din Europa în domeniul bolilor rare, AOP Orphan a devenit o companie austriacă pionieră, unde succesul economic şi angajamentul personal merg mână în mână.

continuă spre Fapte şi cifre

Conducere

Conduşi de fondatorul său, Dr. Rudolf Widmann, experţii cu înalte aptitudini şi calificari formează o echipă de conducere puternică care se laudă cu o diversitate de personalităţi cu diferite puncte forte şi perspective.

continuă spre Management

Puncte de prezenţă

De la înfiinţarea sa din anul 1996, AOP Orphan s-a dezvoltat continuu şi şi-a lărgit zona de operare – extinzându-se de la sediul central din Viena catre Europa de Est şi Europa Occidentală şi din Europa catre restul lumii.

continuă spre Puncte de prezenţă

CSR

La AOP Orphan, responsabilitatea corporativă este o parte esenţială a filozofiei noastre care a jucat un rol indispensabil încă de la început.

continuă spre CSR