Kopfbereich

navigare suplimentară

Logo

Sunteţi aici:

  • Acasă
  • Cercetare şi dezvoltare

Cercetare şi dezvoltare


AOP Orphan este o companie farmaceutică orientată pe cercetare şi investeşte o suma mare din cifra sa anuală de afaceri în Cercetarea şi Dezvoltarea medicamentelor. AOP Orphan se concentrează în principal asupra bolilor rare, denumite şi boli orfane. Uniunea Europeană afirmă că o boală poate fi clasificată ca rară dacă numai 5 din 10.000 de persoane sunt afectate de aceasta.

Fiind o companie farmaceutică complet integrată, domeniile de activitate ale AOP Orphan acoperă cercetarea, dezvoltarea, producţia, marketingul şi distribuţia de medicamente.

Cum cercetează şi dezvoltă AOP Orphan?

Echipa internă de cercetare de la AOP Orphan acoperă toate aspectele cheie ale dezvoltării de produse inclusiv cercetarea preclinică, toxicologia, dezvoltarea farmaceutică, dezvoltarea clinică, afacerile de reglementare, managementul de calitate, farmacovigilenţa şi managementul de produs.

continuă spre Cum cercetează şi dezvoltă AOP Orphan?

Fazele dezvoltării

Înainte ca un medicament să fie pus pe piaţă, trebuie să fie testat în studii clinice pentru tolerabilitate, siguranţă şi eficacitate. Aceste studii sunt sub rezerva unor îndrumări stricte recunoscute internaţional şi trebuie efectuate utilizand proceduri foarte bine definite.

continuă spre Stadii de dezvoltare

Domenii de cercetare

AOP Orphan este implicată în mod activ într-o gamă de proiecte de cercetare care se concentrează asupra bolilor rare.

continuă spre Domenii de cercetare

Studii curente

Se concentrează în prezent asupra activităţilor de cercetare asupra bolilor mieloproliferative şi cardiovasculare.

continuă spre Studii curente

Acorduri de cooperare

AOP Orphan poate utiliza la scară globală acorduri de cooperare care acoperă domenii de cercetare, producţie şi distribuţie în egală măsură.

continuă spre Acorduri de cooperare