Kopfbereich

navigare suplimentară

Logo

Sunteţi aici:

Domeniul de tratament


Având 15 ani de angajament în combaterea bolilor rare, AOP Orphan se concentrează asupra terapiilor din domeniile hematologiei şi al oncologiei, al cardiologiei şi al pneumologiei şi ale neurologiei şi al psihiatriei, cât şi al tulburărilor genetice.

HematoOncologie

Domeniul medical al hematologiei se ocupă de formele maligne şi benigne ale bolilor de sânge, în timp ce domeniul oncologiei se ocupă cu cancerul.

continuă spre HematoOncologie

Cardiologie şi pneumologie

Aria terapeutica cardiologica se focuseaza pe cercetarea si tratarea bolilor cardiologice. Aceasta arie terapeutica include orice tip de maladie asociata cu disfunctionalitatea inimii sau  a ritmului cardiac normal. Bolile cardiovasculare sunt caracterizate de cresterea tensiunii arteriale, maladii coronariene, artimii sau accidente vasculare.

Aria terapeutica pneumologica care include hipertensiunea pulmonara este specializata in bolile pulmonare.

AOP Orphan este implicata activ in domeniul terapiei intensive si infectioase pentru ca aceste terapii joaca un rol major in relatia cu bolile cardiovasculare si pulmonare.

In majoritatea tarilor, terapia intensiva este un department interdisciplinar. Ideea initiala a terapiei intensive a fost focusarea pe tratarea situatiilor amenintatoare de viata pe care disfunctionalitatea diferitelor organe o poate induce. Dezvoltarea rapida a tehnologiei medicale a determinat transformarea  aceastei arii terapeutice intr-una foarte inalt specializata care poate rezolva cazuri complexe ce includ afectarea mai multor organe interne.

 

Domeniul anesteziologiei cuprinde anestezia generala si locala incluzand terapia pre si postoperatorie precum si mentinerea functiilor vitale in timpul desfasurarii interventiei chirurgicale.

continuă spre Cardiologie şi pneumologie

Neurologie si Tulburari Metabolice

Aria terapeutica neurologica este specializata in tratarea bolilor neurologice si musculare.

Sistemul nervos include creierul, maduva spinarii si nervii periferici.Neurologia pediatrica  este o ramura speciala a pediatriei care trateaza afectiunile sistemului nervos si muscular al copiilor si adolescentilor.

continuă spre Neurologie si Tulburari Metabolice